Ledschermen in de
LensOnline flagshipstore

Heldere, levendige beelden, zijn flexibel in gebruik, energiezuinig en duurzaam

Ledschermen in LensOnline flagshipstore dragen bij tot een moderne uitstraling

Al opgemerkt hoe hard onze flagshipstore opvalt in het straatbeeld dankzij de ledschermen? De BrightBoard LED en LCD schermen in de flagshipstore van LensOnline vallen niet enkel op maar bieden een scala aan voordelen. Ze leveren heldere, levendige beelden, zijn flexibel in gebruik en dragen bij aan de moderne en aantrekkelijke uitstraling van de winkel. Door het gebruik van deze LED schermen te omarmen, toont Lens Online zijn toewijding aan innovatie en het bieden van een uitstekende winkelervaring aan klanten.

BrightBoard Ledscherm in de flagshipstore van LensOnline

Digitale schermen
in de LensOnline winkels

De voordelen van digitale schermen zijn hun flexibiliteit en aanpasbaarheid. Ze kunnen worden gebruikt om diverse content weer te geven, zoals productinformatie, promoties, modetrends en klantreviews. Wat je ook moet weten over deze ledschermen is hun duurzaamheid en energie-efficiëntie. In vergelijking met traditionele displays verbruiken LED schermen minder energie en hebben ze een langere levensduur. Dit draagt bij aan een lagere milieu-impact en lagere operationele kosten voor LensOnline. Meer ontdekken over ledschermen? Dat kan je op de website van onze partner BrightBoard.

BrightBoard ledschermen in de LensOnline flagshipstore
BrightBoard ledschermen in de LensOnline winkels

Ledschermen in combinatie met creativiteit

LensOnline koos voor de integratie van vier aparte LED schermen achter het raam.  pvallen in het straatbeeld doe je met bewegende beelden maar ook met de nodige dosis creativiteit. En dat is alvast bijzonder goed gelukt!

Bekijk hier het volledige project

Benieuwd naar soortgelijke projecten?

Bekijk hier al onze projecten 

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.