SERVICE

Tevreden klanten en goede service gaan hand in hand. Wij geloven sterk in ons all-in concept en begeleiden u van de eerste schets tot uw LED oplossing in volle actie zonder dat u zich ergens zorgen over moet maken. Handig toch?

BrightBoard helpt je bij het realiseren van je project van A tot Z. Wij bieden ondersteuning bij alle moeilijkheden die je tijdens het realiseren van je project zou kunnen tegenkomen. Beschik je niet over de juiste content? Moet er een bouwaanvraag ingediend worden? Wil je graag een scherm leasen? BrightBoard heeft een antwoord op al deze vragen. Met behulp van onze jarenlange expertise en de kennis van onze professionele medewerkers hoef je je hier niets van aan te trekken. Wij regelen al deze zaken in samenspraak met onze klanten.

Daarnaast bieden wij ook Service Packs aan, zodat herstellingen en onderhoud vlot verlopen. Onze after sales service biedt 24/24 en 7/7 ondersteuning. Via onze software kunnen wij al onze LED schermen vanop afstand monitoren en worden mogelijke problemen direct waargenomen en opgelost door één van onze medewerkers.

Financiering

BrightBoard helpt je bij het financieren van je led scherm project, of het nu gaat om een led totem, een led aanhangwagen of led apothekerskruis, de leasingmogelijkheden bij BrightBoard Finance zijn eindeloos. Dankzij een leasing op maat (capex of opex) helpen onze specialisten je bij een optimalisatie van je investering.

Bouwaanvraag

Ons team van specialisten helpt U graag bij het opmaken van het dossier bouwvergunning, indien nodig.

Content management

Ook voor de aanmaak van uw boodschap kunnen onze ervaren grafici U helpen. Contacteer ons voor het creëren van uw impactvolle boodschap!

Garantie & Service packs

Naast de reeds uitgebreide service die we standaard aanbieden met een uitgebreide garantie en snelle bereikbaarheid en interventietijd, bieden we ook service packs aan waarbij BrightBoard instaat voor dat tikkeltje meer service.

Mathieu France, Manager Media Expo:

“De ledscreens die we hebben aangekocht voor Brussels Expo zijn belangrijk op verschillende events. Tijdens die events wil ik dus met een gerust hart slapen en zeker weten dat ik op een zeer uitgebreide service kan rekenen. Dankzij BrightBoard hebben we een service pack op maat uitgewerkt waarbij er onmiddellijk gehandeld wordt indien er een probleem voorkomt.”

Herstelling en onderhoud

Naast onze eigen ledschermen kunnen we ook andere ledschermen herstellen en onderhouden. Vraag nu uw bon voor een gratis onderhoud van uw bestaande ledscherm, ter waarde van 250 euro.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, contacteer ons!

Neem contact op

Zone 5 Mollem 318
1730 Asse (Mollem)
Belgium

+32 (0)2 486 06 20 Info@brightboard.eu

Volg ons