Een LED scherm huren was nog nooit zo makkelijk

Wil je een led scherm huren? Je kan bij ons terecht om een led wall te huren voor voetbalwedstrijden, sportevenementen, braderijen, jaarmarkten enzovoort.Ben je op zoek naar een LED aanhangwagen of naar een LED boarding voor je evenement? BrightBoard heeft een groot gamma aan producten in de verhuurmarkt. Ook verhuur op lange termijn is mogelijk via BrightBoard Finance

Zo verhuren we led aanhangwagens van 4m² tot 100m² en beschikken we over producten om een voetbalwedstrijd uit te zenden die je met vrienden kan bekijken. Indien je het nog grootster ziet en op zoek bent naar een LED scherm voor tijdens jouw topevenement, dan is ook dit allemaal mogelijk dankzij ons breed productgamma.

Wereldwijd zijn we de absolute nummer 1 in de verhuur van boarding en schermen aan grote evenementen, van de Longines Global Champions Tour, Waregem Koerse tot de wedstrijden van de Rode Duivels. We zijn trots om allen tot partner van BrightBoard te mogen rekenen dankzij onze oplossingen op maat!

Indien je wil huren zijn er verschillende opties mogelijk, in alle formaten en resoluties, afhankelijk van de toepassing. Je hebt LED walls die je kan huren in verschillende formaten, gaande van 4m² tot 100m². Maar je kan ook kiezen uit verschillende pixels , zijnde van 1mm tot 20mm pixelpitch. De pixelpitch is de afstand tussen de pixels. Hoe kleiner deze pixelpitch, hoe meer pixels per m? en dus hoe hoger de beeldresolutie. Afhankelijk van jouw event en doelgroep kiezen onze ervaren mensen voor jou het juiste LED scherm uit om te huren. Het verhuur-luik is een aparte dienst binnen onze onderneming waarvoor onze specialisten je graag te woord staan om je een offerte op maat te bezorgen.

Contacteer ons voor meer info of neem een kijkje in ons gamma aan verhuurproducten.

Verhuur led aanhangwagens

Wil je een mobiel led scherm huren op aanhangwagen? Dan ben je bij BrightBoard aan het juiste adres. We hebben verschillende led aanhangwagens in verhuur, in verschillende formaten en met verschillende resoluties, afhankelijk van jouw doelgroep en toepassing. Zo kan je er een huren om jouw zaak , merk of activiteit in de kijker te plaatsen, of om de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm te tonen.

BrightBoard is reeds jaren gespecialiseerd in de mobiele led schermen verhuur en kan de beste producten aanbieden aan de scherpste prijzen.

Of het nu een sportevenement is of een braderij, BrightBoard heeft verschillende led remorques ter beschikking. Al onze aanhangwagens zijn voorzien van een makkelijke sturing, zodat je ze in een handomdraai kan inschakelen. De bediening kan bovendien gebeuren vanop eender welke locatie, dus je hoeft er niet altijd zelf aanwezig te zijn!

Wil je meer info over het huren van een reclame aanhangwagen of mobiel led scherm?

Wil je HET WK OF HET EK voetbal op groot scherm uitzenden?

Het laatste wat je dan wil is een goal van de Rode Duivels missen door gebrekkige kwaliteit. Huur daarom zeker op tijd een mobiel LED scherm om het WK of het EK voetbal met haarscherp beeld uit te zenden. Bij BrightBoard kan je al terecht vanaf 2500 euro per maand.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, contacteer ons!

Neem contact op

Zone 5 Mollem 318
1730 Asse (Mollem)
Belgium

+32 (0)2 486 06 20 Info@brightboard.eu

Volg ons