Led schermen op maat voor elke toepassing én budget

BrightBoard is dé specialist in productie en integratie van hoogwaardige LED schermen voor iedere toepassing. Bij BrightBoard zit u niet vast aan standaardproducten of afmetingen, als producent maken wij een scherm op maat voor uw specifieke toepassing en uiteraard ook uw budget.

Wilt u uw zaak ook meer laten opvallen door de kracht van het bewegende beeld? Groot gelijk heeft u, want dankzij de impact van LED schermen verhoogt u de visibiliteit van uw reclame met maar liefst 800%! Samen met u kijken we naar wat de meest stijlvolle integratie is van uw scherm en zorgen we voor een maximale impact voor passanten. Of u nu kiest voor een LED totem, een gevelinstallatie of een scherm in uw etalage, wij zorgen ervoor dat niemand uw zaak nog onopgemerkt voorbijrijdt. Beeld u eens in wat dat op uw locatie zou kunnen betekenen…

Boost uw business met BrightBoard LED screens!

Binnen onze afdeling BrightScreens, bieden wij een antwoord op de steeds stijgende vraag naar LED screens in de retailsector.

Een unieke tool, speciaal ontworpen voor outdoor en indoor communicatie oplossingen, een investering die zichzelf op korte termijn terugverdient.

De mogelijkheden om als bedrijf digitaal te communiceren zijn enorm; Indoor LED walls staand of hangend in een etalage, Outdoor LED screens of LED uithangborden bevestigd op een standaardconstructie, verwerkt in een op maat gemaakte totemconstructie, bevestigd tegen een bestaande gevel, LED-integratie bij gevelvernieuwing, LED-aanhangwagens. Hoe gek u het ook ziet, in overeenstemming kunnen we alles op uw maat inregelen!

Maatwerk ten top

Ons team van specialisten helpt je graag verder en begeleidt u bij elke stap: Van het concept, de keuze van het product en de productie ervan tot zelfs de constructie van het LED scherm, de installatie en de configuratie ervan.

Maar daar houdt het niet op, onze ingenieurs staan klaar om LED technologie stijlvol en op een originele wijze te integreren in uw interieur. In ons atelier waar we met de meeste zorg de beste materialen uitkiezen voor uw project, is de enige beperking de menselijke creativiteit.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software bent u heer en meester over de boodschappen van uw scherm.

Door slimme afspeellijsten die u zelf kan samenstellen, bepaalt u in een handomdraai welk product u wanneer in de kijker wilt plaatsen. De flexibiliteit van BrightBoard LED schermen is ongelimiteerd waardoor u kort op de bal kunt spelen.

Meer dan 500 succesvolle projecten hebben we ondertussen opgeleverd, met tal van tevreden klanten en topreferenties tot gevolg. Neem gerust een kijkje bij onze projecten en ontdek de vele mogelijkheden van led of laat je inspireren door 1 van de vele succesverhalen.

We luisteren graag naar jouw verhaal en maken dan een ontwerp en offerte op. Klinkt goed? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • 8 x keer impact dan traditionele reclame
  • Video = King; wil je vandaag opvallen, moet je video gebruiken
  • Snel aanpasbaar, speel kort op de bal
  • Geen druk of plakkosten meer
  • Ecologisch en spaarzaam communiceren/adverteren
  • Een levensduur van 10 jaar (hoge ROI)

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, contacteer ons!

Neem contact op

Zone 5 Mollem 318
1730 Asse (Mollem)
Belgium

+32 (0)2 486 06 20 Info@brightboard.eu

Volg ons