INDOOR LED SCHERMEN VOOR ELKE BOODSCHAP

Of het nu gaat over extra visibiliteit in uw etalage, waar u met een LED scherm de aandacht van passanten wil trekken of over in-store communicatie waar u uw klanten wil verbluffen met visuele beelden, met BrightBoard Indoor LED schermen geeft u uw zaak een ongeziene uitstraling.

WINDOW LED

De perfecte oplossing om een LED scherm aan de binnenkant van een venster te plaatsen zonder dat de structuur van uw gebouw wordt gewijzigd? Dan zit u goed met onze window LEDs. Ze combineren de impact van een outdoor LED scherm met de voordelen van een indoorinstallatie. Zo krijgt u best of both worlds.

Op basis van een aantal factoren zoals bijv. het aantal zonuren op uw etalage, bepalen wij welke LEDs het meeste rendement hebben in uw showroom. Als producent bepalen wij immers zelf welke componenten de beste zijn voor een bepaalde toepassing.

Niet alleen de zon, maar ook reflectie mag geen spelbreker zijn in het trekken van de aandacht van passanten. Zorgen dat uw boodschap gezien wordt, in alle weersomstandigheden, brightening brands ten allen tijde, dat is het devies van BrightBoard.

TRANSPARANTE LED SCHERMEN

U wilt graag dynamisch adverteren met impact achter uw raam, maar zonder uw ramen te bedekken zodat de lichtinval blijft? Dan zijn de BrightBoard Transparante LED schermen de perfecte communicatietool voor u.

Met een transparantie van 50 tot 90% houdt u uw vergaderzaal perfect verlicht, terwijl van buitenaf u gewoon uw visual ziet afspelen met een perfecte leesbaarheid. Een knap staaltje technologie voor locaties waar het behoud van lichtinval belangrijk is.

Zet uw producten, diensten of speciale promoties in een handomdraai in de kijker.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, contacteer ons!

Neem contact op

Zone 5 Mollem 318
1730 Asse (Mollem)
Belgium

+32 (0)2 486 06 20 Info@brightboard.eu

Volg ons