OUTDOOR COMMUNICATIE MET BRIGHTBOARD LED SCHERMEN

U wil in het straatbeeld de aandacht trekken? Dan zijn outdoor LED schermen exact waar u naar op zoek bent. Door het gebruik van dynamische beelden passeert niemand je reclamebord nog onopgemerkt. Meer stopping power? Outdoor LED schermen voor reclame 2.0!

LED Totems

Plaats uw zaak in de kijker op een efficiënte en moderne manier met een BrightBoard LED totem. Of u nu kiest voor een eenvoudige paalconstructie of een volledig uitgeklede totem die naadloos aansluit bij uw huisstijl, dankzij ons passeert niemand uw zaak nog onopgemerkt. Gedaan met saaie billboards langs de weg, maak plaats voor dynamische LED zuilen!

LED walls en façades

Attract. Impress. Samen met u kijken we naar de beste implementatie van uw LED scherm, en zorgen onze ingenieurs dat uw bedrijfsgebouw een LED façade krijgt die perfect aansluit bij uw stijl.

Meer zelfs, indien we vanaf de ontwerpfase bij het project betrokken worden, integreren we uw LED scherm naadloos en stijlvol in uw gebouw. BrightBoard is dan ook de specialist inzake LED walls, reclameborden en gevelschermen. Wij maken van elk project een topper!

Dankzij ons in-house design team en in-house constructie- en assemblageteam kunnen we elk project binnen strikte termijnen uitvoeren. Wij maken elke constructie weer- en windbestendig met respect voor de architectuur.

Wenst u een LED façade te installeren? Wij maken u graag een offerte op maat op en begeleiden u ook doorheen het proces van ontwerp tot uitvoering. Zelfs de bouwaanvraag kunnen we voor onze rekening nemen.

LAAT JE ZAAK SCHIJNEN MET MOBIELE LED TRAILERS

Meer en meer kiezen klanten voor mobiele oplossingen via een LED aanhangwagen of LED remorque, om zelf door te verhuren of te gebruiken op verschillende plekken. De mobiliteit geeft je flexibiliteit in het gebruik ervan.

Onze LED trailers zijn speciaal in-house ontworpen en worden gemaakt in onze eigen productiehal, een op en top Belgisch product!

En om het zo makkelijk mogelijk te maken kan je ze vanop elke locatie aansturen, je hoeft er dus niet altijd bij te zijn, handig toch?

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, contacteer ons!

Neem contact op

Zone 5 Mollem 318
1730 Asse (Mollem)
Belgium

+32 (0)2 486 06 20 Info@brightboard.eu

Volg ons