fbpx

Voordelen Digitale Reclameborden

Voordelen van een digitaal reclamebord gaan ver en ruim. Laat jouw zaak nog meer opvallen met een dynamisch en attractief (digitaal) reclamebord! Digitale reclameborden, ook wel ‘LED schermen’ of ‘LED screens’ genoemd, bieden namelijk tal van voordelen. Communiceer onder andere promoties, reclame, opendeurdagen, openstaande vacatures en administratieve/ logistieke ondersteuning. Bovendien springen bewegende beelden meer in het oog dan statische reclame.

6 voordelen van digitale reclameborden

promoties en kortingen kan je tonen op een ledscherm

1. Communiceer promoties

Alle soorten informatie kan je weergeven op jouw ledscherm

2. Signaleer op het bedrijventerrein

Op zoek naar personeel? val op met een ledscherm!

3. Vul gemakkelijk openstaande vacatures in

makkelijk aanpasbare dynamische boodschappen op uw ledscherm

4. Breng je opendeurdagen en beurzen naar een hoger niveau

Nieuwe producten in je assortiment? Geef dit weer op jouw ledscherm.

5. Zet je assortiment extra in de kijker

jouw openingsuren kan je tonen op jouw ledscherm

6. Verlies geen tijd met algemene info

… en dat allemaal op één scherm!


Met een LED scherm bepaal je zelf welke boodschappen (foto’s, presentaties of video’s) je toont, het aantal boodschappen en de tijdstippen wanneer je de boodschappen wilt tonen. De boodschappen zijn bovendien in een handomdraai aangepast dankzij de gebruiksvriendelijke software.

Digitale reclameborden in alle vormen en maten

Geen plaats op jouw gevel, geen nood! LED schermen kan je installeren op een paalconstructie, aanhangwagen, in jouw vitrine of zelfs in of achter een raam. Ontdek hieronder alle mogelijkheden van onze digitale reclameborden en de voordelen ervan:

BrightBoard LED scherm voor buiten SKODA Hasselt
BrightBoard LED trailer
BrightBoard LED totem Kovera
Semi-mobiel LED scherm van BrightBoard
Transparant BrightBoard LED scherm
Gepersonaliseerde LED schermen van Brightboard die klanten overtuigen om de winkel binnen te gaan.

Geen idee welk type scherm het best bij jouw zaak past? Geen probleem! Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info!

Een digitaal reclamebord biedt nog extra voordelen…

Voordelen van een digitaal reclamebord. Onze digitale reclameborden zijn niet alleen in een handomdraai geplaatst en meteen operationeel, ze passen zich aan elke weersomstandigheid aan dankzij een ingebouwde helderheidssensor. Je kan ongelimiteerd boodschappen aanpassen, zowel foto’s als video’s. Bewegende beelden vallen nu eenmaal sneller op dan statische affiches of spandoeken.

Wij met BrightBoard zijn al 15 jaar een vaste waarde op de markt van digitale reclameborden. We hebben al heel wat grote namen in onze portefeuille zitten en zijn hier uiteraard ook enorm trots op. Naast namen zoals Mediamarkt, Skoda, SBAT, Kursaal Oostende en Napoleon Games, zijn we ook vaste partner van de rode duivels, heel wat voetbalclubs uit de hoogste voetbalcompetitie en de Champions league. Bovendien zijn we dé nummer één LED leveranciers van internationale jumping events. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?