LED schermen voor
sportclubs en evenementen
Genereer meer inkomsten en creëer meer fanbeleving met een BrightBoard LED boarding, een scoreboard of een trailer.
LED schermen voor
sportclubs en evenementen
Genereer meer inkomsten en creëer meer fanbeleving met een BrightBoard LED boarding, een scoreboard of een trailer.
LED schermen voor
sportclubs en evenementen
Genereer meer inkomsten en creëer meer fanbeleving met een BrightBoard LED boarding, een scoreboard of een trailer.

Meer inkomsten
voor jouw club

Met ledschermen heb je meer dynamische en attractieve communicatie, maar vooral meer “plaats” voor sponsors zorgt voor meer inkomsten.

Voetbal, basketbal, volleybal, zaalvoetbal, handbal,… in alle sporttakken stellen we clubs in staat hun commerciële inkomsten te verhogen met zowel indoor als outdoor toepassingen.

Ledschermen
voor elk budget

We bieden, ook voor clubs uit lagere divisies, oplossingen op maat en  bekijken samen de financiële mogelijkheden.

Ongeacht de grootte van jouw sportclub, binnen- of buiten activiteiten, de voordelen van LED toepassingen blijven hetzelfde.

UEFA Gercertificeerde
Sportsperimeter

Onze BrightBoard Sports Perimeters voldoen aan alle eigenschappen
die nodig zijn om internationale wedstrijden te ondersteunen. Jaarlijks worden zowel de hardware, de software als de BrightBoard operators door de UEFA getest op een snelle, vlekkeloze en kwalitatieve werking

LED boarding

Geef (meer) sponsors de mogelijkheid om dynamisch te adverteren via ledschermen. Verhoog niet enkel je clubbudget maar creëer ook meer interactie met het publiek.

LED Scoreboard

Verhoog de visuele beleving voor- tijdens en na de wedstrijd met doelpuntherhalingen, wedstrijd- en spelersinformatie. Geef sponsors en partners een extra communicatiemiddel.

LED luifel

Een extra scoreboard of ruimte voor jouw sponsors. Toon commerciële boodschappen en animaties afzonderlijk af of laat deze synchroon lopen met jouw ledschermen en ScoreBoard.

BrightBoard Software

Met één klik op de knop speel je eenvoudig video’s en boodschappen af of plan zelf een afspeellijst in en laat deze automatisch afspelen tijdens het event.

"We go that extra mile!"

In sportevents de nummer 1

Van de Longines Global Champions Tour (Jumping), wedstrijden van onze Rode Duivels tot wedstrijden in de UEFA Champions League, wereldwijd verkopen en verhuren we boarding en schermen aan grote sportevenementen.

Tal van Belgische eerste klasse clubs waaronder Club Brugge, KAA Gent, R. Antwerp FC, KV Mechelen, SV Zulte Waregem maken gebruik van onze LED oplossingen. Sinds 2012 zijn we wereldwijd dé nummer 1 LED leverancier van internationale jumping events. Van New York, Dubai, St.Tropez tot Rome.

Internationale ervaring

Elke week opnieuw voorzien we zowel nationale als internationale evenementen van LED toepassingen

Totaaloplossingen

LED boarding, Scoreboards, LED luifels, buiten schermen, gebruiksvriendelijke software en permanentie tijdens de het event.

Services op maat

Met een onderhoudscontract verhoog je de duurzaamheid van jouw LED toepassingen en ontzorgen we jou het volledige jaar door.

Onze partners

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. 
Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.