Krachtige digital signage software
voor snelheid en gebruiksgemak.

Vanaf €30/maand excl.btw

De toekomst van jouw digitale communciatie

Ongeacht of je al klant bent of een nieuwkomer die op zoek is naar de optimale oplossing voor digitale communicatie, BrightSoft biedt jou de mogelijkheid om je communicatie te transformeren en te laten excelleren. Ons platform stelt zowel bestaande klanten als nieuwkomers in staat om te profiteren van geavanceerde functies en voordelen die de standaard veranderen. BrightBoard begrijpt dat jouw organisatie zich richt op de toekomst, BrightSoft deelt deze visie. 

Dit nieuwe platform is ontworpen met de lange termijn in gedachten. Dit betekent dat je niet alleen profiteert van de huidige functionaliteit, maar ook van een platform dat voortdurend wordt aangepast aan veranderende behoeften en technologische trends. Door over te schakelen naar BrightSoft, maak je een investering in de toekomst van jouw digitale communicatie

BrightSoft - gebruiksvriendelijk, tijdsbesparend én innovatief

Met BrightSoft kun je jouw boodschappen efficiënt en professioneel op schermen plaatsen én de indeling van je LED of LCD scherm(en) volledig zelf bepalen. Of het nu buiten of binnen in winkels, kantoren, restaurants, of andere locaties is, BrightSoft maakt digitale signage beheer eenvoudig en krachtig.

De keuze van BrightBoard voor het lanceren van BrightSoft benadrukt het belang van snelheid en gebruiksgemak in de digitale communicatiewereld. Het geeft aan dat BrightBoard er alles aan doet om de communicatie van hun klanten te verbeteren en helpt hun doelgroep beter te bereiken. Met BrightSoft als softwarepakket is BrightBoard klaar voor een succesvolle toekomst van digital signage en blijft het streven naar efficiëntie en impact.

BEHEER ÉÉN OF MEERDERE SCHERMEN

Gebruik verschillende kanalen en maak oneindig veel afspeellijsten die je zelf kan inplannen op verschillende schermen.

ONTWERP JE EIGEN BOODSCHAPPEN

In enkele minuten tover je jouw boodschap om in attractieve en dynamische content die steeds in oog springt van passanten of bezoekers.

PLAATS INTERACTIEVE APPS OP JE SCHERM

Integreer bestaande en innovatieve apps. Automatiseer je content op het scherm met enkele real-time boodschappen.

.

Voordelen van BrightSoft

  • Eenvoudige Contentbeheer: Met BrightSoft kun je moeiteloos verschillende soorten media, zoals afbeeldingen, video’s, en tekst, uploaden, bewerken (canva) en beheren. Het intuïtieve dashboard maakt contentbeheer een fluitje van een cent.

  • Planning en Scheduling: Plan je content om op specifieke tijden te worden weergegeven. Dit is handig voor het afstemmen van boodschappen op de doelgroep en gebeurtenissen.

  • Multi-screen Ondersteuning: Beheer meerdere schermen vanaf één centrale locatie. Of je nu één scherm of honderd hebt, BrightSoft maakt het gemakkelijk om consistentie te behouden.

  • Interactieve Widgets: Voeg dynamische elementen toe aan je content met behulp van widgets zoals nieuwsfeeds, sociale media-updates en weerberichten om je boodschappen nog aantrekkelijker te maken.

  • Real-time Updates: Je kunt content in real-time bijwerken, wat handig is voor last-minute wijzigingen of het delen van urgente informatie.

  • Gebruiksvriendelijke Apps: BrightSoft biedt een reeks apps die speciaal ontworpen zijn voor verschillende zakelijke behoeften, zoals menu’s voor restaurants, wachtkamerinformatie voor dokterspraktijken, en meer.

Kom meer informatie te weten over onze nieuwe software.

Vul jouw gegevens in zodat we jou verder kunnen informeren en uitnodiging op het online webinar.

Onze partners