Koop of huur een ledscherm

Aanwerven van mensen, logistieke en administratieve ondersteuning of het genereren van extra inkomsten. Je kan meer met een LED scherm dan je denkt, wij tonen jou hoe jij het scherm optimaal kunt gebruiken. Koop of huur een ledscherm daarom bij BrightBoard.

Een ledscherm kopen of huren?

Verkoop
Verhuur

Je kan meer met een led scherm dan je denkt

Met een ledscherm kun je adverteren en opvallen in het straatbeeld maar je kan deze bovendien ook voor diverse toepassingsdomeinen in jouw bedrijf inzetten. 

Een aankomend event, tijdelijke boodschappen of een meer constante zichtbaarheid? Een ledscherm kopen of huren ? Op basis van wat jij wilt bereiken en de mogelijkheden geeft BrightBoard jou persoonlijk advies.

BrightBoard LED scherm achter het raam in de showroom van SKODA Overijse. Een ledscherm kopen of huren

Verkoopprojecten led

We begeleiden jou van A tot Z en ontzorgen jou doorheen de volledige installatie. 

Een ledscherm kopen of huren? Onze LED experts bekijken samen met jou alle mogelijke LED toepassingen en de meest geschikte plaats waar we het scherm kunnen installeren. We helpen jou ook in het ontwerpen van de boodschappen op het scherm zodat het ledscherm een maximale impact heeft en zich in een mum van tijd terugverdient. Koop of huur daarom je ledscherm bij ons.

Verhuurprojecten led

Op een snelle en makkelijke manier maak je gebruik van een ledscherm en val je op in het straatbeeld.

Heb je een boodschap die je voor een seizoensgebonden of specifieke periode zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse solden wilt tonen, is er een aankomend event of zoek je nieuwe werknemers? Het gebruik van een ledscherm heeft een positieve impact voor jouw onderneming. Huur een ledscherm en ontdek zelf alle voordelen van bewegende en attractieve reclame. Koop of huur daarom je ledscherm bij ons.

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.