Indoor LED Posters

Dankzij het compact en mobiel formaat plaats je deze Indoor LED Posters​ waar je maar wilt. Snel verplaatst en meteen operationeel.

Indoor LED Posters
plug & play

Toon op een snelle en efficiënte manier foto’s, video’s of algemene boodschappen in hoge resolutie, de Indoor LED Posters zijn makkelijk
te verplaatsen en te bedienen. Je kan de programmatie vooraf opmaken en automatisch laten afspelen op de tijdstippen die je vooraf bepaalt.

De LED posters hebben een hoge helderheid en een hoge refresh rate waardoor ze steeds perfect leesbaar zijn in alle omstandigheden en vooral alle soorten boodschappen. 

Verschillende formaten in Indoor LED Posters

Zowel de 80″ als de 89″ Indoor LED Posters, kan vrijstaand op een voet, horizontaal of verticaal aan de muur gemonteerd worden. Meerdere posters kunnen zelfs werken als één geheel. 

Ben je eerder op zoek naar een groter presentatiescherm in high resolution voor jouw vergaderzaal of auditorium? Bekijk dan zeker onze presentatieschermen. 

De voordelen van een digitale LED poster

Net omdat je onze digitale posters makkelijk kunt verplaatsen, worden ze vaak op verschillende locaties gebruikt. Ze kunnen dienen om jouw bezoekers wegwijs te maken, bezoekers en klanten te informeren aan het onthaal, als agenda aan de vergaderzalen of als intern communicatiemedium in de eetzaal voor jouw eigen medewerkers. Een aankomend event of beurs? Dan kan onze LED poster zelfs een vast onderdeel worden van jouw stand.

De mobiliteit is niet enkel het enige voordeel van onze LED posters. Een ander voordeel van een digitale poster ten opzichte van affiches of statische posters is de mogelijkheid om verschillende beelden en boodschappen af te spelen. Bewegende boodschappen en animaties vallen bovendien meer op dan enkel statische beelden. 

Specificaties
Indoor LED posters

High-definition LED scherm

Plug & Play

Snel en makkelijk te verplaatsen

Compact

Keuze tussen 80" en 89"

Vrijstaand of wandmontage

Ontdek onze indoor LED Posters