De voordelen van digitale reclameborden voor KAA Gent

Digitale reclameborden,
digitale communicatie

Digitale reclameborden bieden KAA Gent tal van voordelen. De Ghelamco Arena is één van de meest innovatieve voetbalstadions in België en het toonbeeld van digitale communicatie. Op de parking, aan de gevel van het stadion en op het veld wordt er gebruikt gemaakt van BrightBoard LED toepassingen die een superieure ervaring voor fans en klanten creëren. Bovendien behoort de ledboarding, die UEFA gecertifieerd is, tot één van de beste in de Jupiler Pro League.

 
BrightBoard LED boarding op het veld van KAA Gent

Attractieve digitale schermen

De voordelen van digitale reclameborden zijn de attractieve, opvallende en bewegende boodschappen. Dit stelt KAA Gent in staat om hun sponsors te voorzien van meer exposure en relevantie, doordat advertenties kunnen worden aangepast aan specifieke evenementen, wedstrijden of doelgroepen. Kortom, digitale reclameborden bieden KAA Gent en haar sponsors een reeks voordelen, variërend van flexibiliteit en personalisatie tot meetbaarheid en duurzaamheid.

LED boarding & scoreborden

BrightBoard Sports Perimeter KAA Gent

Met 5 LED schermen aan de gevel van het stadion, 2 scoreboarden en een UEFA gecertificeerde LEDboarding is KAA Gent één van meest innovatieve clubs in België. 

Bekijk hier het project

LED totem

De LED totem op de parking van KAA Gent wordt niet enkel gebruikt tijdens de wedstrijden maar ook tijdens evenementen doorheen het jaar.

Bekijk hier het project

Media

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.