Ledscherm Kruisen

Een ledscherm gebruiken als apotheker, dierenarts of dokter is ontzettend belangrijk voor de herkenbaarheid, zorg dat je de aandacht trekt van jouw passanten.

Meer herkenbaarheid
met een ledscherm kruis

Jouw zaak valt meteen op in het straatbeeld dankzij de specifieke kleur maar ook door bewegende en dynamische boodschappen.

Doordat het kruis van zeer ver zichtbaar is, vinden mensen makkelijk de weg naar jouw apotheek die open is, wat bij dringende gevallen een absolute meerwaarde biedt. Door een vooraf ingestelde programmatie zal jouw LED kruis automatisch content afspelen tijdens de uren dat jouw apotheker open is.

 

Een LED kruis apotheek
ledbord

Mogelijkheden voor ledscherm kruisen

Je kan kiezen voor een gevel, dak- een enkelzijde of dubbelzijdige paalconstructie of een LED scherm in de vitrine. BrightBoard zorgt steeds voor een vlekkeloze en stijlvolle installatie.

Staat jouw ledscherm vaak in de volle zon? Dat is zeker niet erg, dankzij de ingebouwde helderheidssensor zijn onze kruisen perfect leesbaar in zowel vol zonlicht als s’avonds. 

Specificaties
LED Kruis

Weersbestendig

Installatie op gevel of paalconstructie

Ingebouwde helderheidssensor

Dynamisch communiceren
met animaties

Automatische datum-
en tijdfunctie

Duurzame en hoogwaardige bekisting

Een ledscherm in jouw vitrine

Krijg jij ook vaak dezelfde vragen van jouw klanten of zoek je een manier om hen nog beter te informeren?  Dan is een ledscherm in jouw vitrine een bijzonder goede oplossing. Naast de standaard led kruisen aan de gevel of op een paal kiezen meer en meer apothekers voor deze digitale oplossing.

Een ledscherm in de vitrine geeft jou de mogelijkheid om algemene informatie te tonen nog voordat bezoekers jouw zaak binnenkomen. Openingsuren, bereikbaarheid, bepaalde voorzorgsmaatregelen of acties op producten, … er zijn tal van boodschappen die de klanttevredenheid verhogen.  

Heb je bovendien al eens gedacht aan partners of leveranciers die de nodige visibiliteit kunnen gebruiken en graag gebruiken van advertentieruimte? 

 

BrightBoard Apothekers ledscherm voor binnen ledscherm

Realisaties

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.