Mobiele ledschermen in
diverse AIBV centra

Transparant en duidelijk communiceren met mobiele ledschermen

Sinds 2020 kun je mobiele ledschermen in diverse AIBV centra terugvinden. Na het succesvolle gebruik van een gehuurd BrightBoard ledscherm in Asse, besloot het AIBV om elf mobiele ledschermen aan te kopen. Een beslissing gebaseerd op de positieve ervaringen en bewezen effectiviteit van het ledscherm want veel bezoekers en klanten betekent ook de behoefte aan duidelijke aanwijzingen en communicatie zodat alles vlot verloopt.

Mobiele ledschermen voor diverse centra van het AIBV

Operationele en
administratieve ondersteuning

De mobiele ledschermen worden voor diverse communicatie ingezet zoals het informeren van klanten over toekomstige afspraken en het tonen van richtlijnen ter bezoekers goed weten wat er van hen wordt verwacht. Niet enkel de administratieve processen, maar ook de operationele flow worden op deze manier ondersteund. Telkens een bezoeker niet exact weet hoe te handelen dan betekent dit een vertraging voor het AIBV maar ook voor de andere klanten. Duidelijk en transparant communiceren is de boodschap! Wil je ook alle voordelen van een ledscherm ontdekken, dan raden wij jou aan om een scherm te huren.

Mobiele ledschermen AIBV centra komen van BrightBoard

Het optimaal gebruiken van de ledschermen

Onderstaand kun je enkele voorbeelden bekijken van de manier waarop het AIBV de ledschermen gebruikt. Dit is niet alleen voor het communiceren van richtlijnen of veiligheidsvoorschriften maar met de ledschermen tonen ze ook openstaande vacatures

Bekijk het volledige project en foto’s van de diverse vestigingen hier: project AIBV

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.