LCD schermen voor binnen en buiten

BrightBoard biedt, naast LED schermen voor binnen en buiten, ook een ruim assortiment LCD – oplossingen aan. U heeft de keuze uit vaste en mobiele LCD displays voor in de vitrine, achter het raam of voor buiten.

LCD schermen voor binnen

Genereer meer verkoop door simpelweg meer te tonen. Bovendien kun je jouw bezoekers sneller en beter informeren. Jouw boodschappen zullen niet enkel meer opvallen, je kan ook jouw volledige producten- en dienstenaanbod voorstellen.

Onze LCD schermen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diverse resoluties in onder andere full HD, 4K Ultra HD of 8K. Je kan één of meerdere schermen monteren aan de muur, aan het plafond of door midden van een totem.

BrightBoard fact

” 4O procent van onze consumenten geeft aan dat dynamische relevante reclame hun keuze nog heeft beïnvloedt op het punt van de aankoop. “

Ontdek hier ons uitgebreid indoor LCD assortiment:

LCD schermen achter het raam

Mobiele LCD posters

Vaste LCD schermen

Digitale menu schermen

Digital ROD displays

LCD schermen voor buiten

LCD displays aan de gevel of op een totem fungeren als een digitaal reclamescherm om jouw producten, acties of promoties te tonen. Jouw zaak zal niet alleen opvallen door dynamische beelden, maar je moedigt voorbijgangers ook aan en overtuigt hen om de zaak te bezoeken.

Bovendien maak je niet alleen meer omzet, maar de content is ook een stuk makkelijker en goedkoper aan te passen dan traditionele reclame. Terwijl affiches, vlaggen of banners slechts één beeld weergeven kun je met een LCD scherm verschillende boodschappen tonen. Daarbovenop kan je zelfs kiezen tussen vaste of mobiele LCD oplossingen.

BrightBoard fact

” 8 op 10 consumenten geeft aan dat ze een zaak binnenstappen omwille van de dynamische en visuele communicatie. “

Ontdek hier ons uitgebreid indoor LCD assortiment:

Advertising displays

Digitale LCD poster

Mobiele LCD poster

LCD touchscreens & interactieve schermen

Interactiviteit verhoogt de aankoopintentie! Met touchscreens en interactieve schermen krijgen bezoekers de kans om zelf actief informatie op te zoeken. Mensen die een boodschap op maat te zien krijgen, zullen de boodschap langer onthouden.

Gebruiksvriendelijke software

Gebruik een LCD touchscreen niet enkel om aandacht te trekken van jouw bezoekers, maar ook om hen te informeren over al jouw producten en diensten. Het gebruik van een LCD scherm moet makkelijk zijn, zonder veel tijdverlies of rompslomp. Met onze gebruiksvriendelijke software pas je de content of de afspeellijst in enkele minuten aan.

Ontdek hier ons uitgebreid indoor LCD assortiment:

LCD touchscreen

LCD interactieve schermen