Semi-mobiele
LED totems

Semi-mobiele LED Totems zijn op elke locatie snel integreerbaar dankzij hun mobiele toepassing, professioneel en strak design. Deze innovatieve schermen bieden een reeks voordelen en kunnen in een breed scala aan omgevingen worden ingezet om informatie, advertenties, en visuele content te delen.

Semi mobiel LED scherm van BrightBoard voor AIBV

Specificaties
Semi-mobiele LED Totems​

360° draaibaar LED scherm

Verstelbare hoogte LED scherm

Plaatsbesparend en
stijlvolle integratie

Gebruiksvriendelijke software

Helderheidssensor

Weerbestendige materialen (IP65)

Een strakke en
compacte integratie

Met semi-mobiele LED Totem bepaal je zelf de plaats waar je wilt adverteren en communiceren. Dankzij de compacte vorm en de
strakke uitvoering kun je het LED scherm overal integreren. Het is ook perfect mogelijk om de voet van het scherm te personaliseren met
jouw logo en de bedrijfskleuren.

Aan te sturen
vanop elke locatie

Met de gebruiksvriendelijke software kan je onze Semi-mobiele LED Totems op elk moment en vanop elke locatie aansturen. Naast ad-hoc aanpassingen is het ook mogelijk om vooraf een afspeellijst op te maken en deze automatisch te laten afspelen op en tussen bepaalde tijdstippen. 

Voordelen van een
semi-mobiel LED scherm

Met een semi-mobiel LED scherm bepaal jij zelf de plaats waar je wilt communiceren, dit is dan ook meteen het grootste voordeel. Afhankelijk van jouw boodschap kun je de meest geschikte locatie kiezen of het scherm zelfs verplaatsen naar een ander filiaal. Je bent dus niet gebonden aan een vaste plaats. 

Op deze manier communiceer je steeds de juiste boodschappen naar de doelgroep die je op dat moment wilt bereiken. Het is ook mogelijk om jouw scherm in te zetten tijdens evenementen op een andere locatie. Het enige waar je rekening moet mee houden is dat er steeds een stroomtoevoer noodzakelijk is.

Enkele tips voor optimaal gebruik van het scherm

Semi-mobiel LED totem van BrigthBoard

Realisaties

Onze partners