Transparante LED schermen

Met een transparant LED scherm kan je dynamisch adverteren achter het raam zonder effect op de lichtinval in jouw showroom, etalage of vergaderzaal. Deze innovatieve displayoplossing combineert de voordelen van traditionele LED technologie met een unieke transparantie, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen in verschillende omgevingen.

BrightBoard transparant LED scherm SKODA

Specificaties
Transparant LED

High-definition LED scherm

Makkelijk onderhoud

Gebruiksvriendelijke software

Geen bouwvergunning nodig

Helderheidssensor

Tijd- en
programmatie schema's

Voldoende lichtinval met
een transparant LED scherm

Met een transparantie van 50 tot 90% hou je de binnenruimte voldoende verlicht, terwijl buiten boodschappen afspelen met een perfecte leesbaarheid. 

Dit maakt ze ideaal voor gebruik in winkelcentra, etalages, beursstands en andere openbare ruimtes waar natuurlijke lichtinval behouden moet blijven. 

Steeds aangepast lichtintensiteit

Ons transparant LED scherm bevat een lichtsensor zodat de lichtintensiteit van het LED scherm zich steeds aan de huidige omstandigheden aanpast. Dit zorgt voor een scherpe en levendige beeldkwaliteit, waardoor de boodschap perfect wordt overgebracht.

Bovendien zijn deze schermen energiezuinig en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor bedrijven en organisaties.

Geen structurele wijzigingen aan jouw gevel

De schermen worden geïnstalleerd op glazen gevels en achter ramen van gebouwen, waardoor het gebouw zelf een dynamisch en opvallend communicatiemiddel wordt. Je hoeft dus de structuur van jouw gevel niet aan te passen

Ze kunnen in verschillende vormen en formaten worden gemaakt en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een locatie. Of het nu gaat om een groot scherm dat de hele muur beslaat of om een kleiner paneel dat in een hoek is geïnstalleerd, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Hun vermogen om heldere en dynamische beelden weer te geven zonder het zicht te belemmeren, opent nieuwe mogelijkheden voor reclame, informatievoorziening en visuele communicatie.

 

Realisaties in detail

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.