Working at BrightBoard

Over BrightBoard

BrightBoard, gevestigd in Mollem bij Brussel, is een jong en snelgroeiend bedrijf, actief in de LED industrie. Wij verhuren en verkopen LED-oplossingen voor bedrijven en sportclubs. Wat sport betreft, vindt u ons terug in de voetbalindustrie waar we de nationale leverancier zijn voor de Jupiler League en onze nationale ploeg, de Rode Duivels. Daarnaast leveren wij LED boarding en LED scoreborden voor diverse andere sporten in binnen- en buitenland.

Naast onze activiteit in de sportwereld verzorgen wij ook oplossingen voor diverse bedrijven en ondernemingen. Langs vele drukke wegen of in etalages trekken onze LED schermen en trailers de aandacht van vele voorbijgangers. Het gevolg is een toenemende vraag naar onze producten en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken…

Onze producten zorgen al voor een ‘wow-effect’ en echte BrightBoys & Girls brengen datzelfde gevoel bij alles wat ze doen. Zo zorgen we altijd voor een spetterende klantervaring en die speciale ‘BrightBoard wow’!

Vacature

Intern ICT / LED specialist software & hardware

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je zorgt voor het beheren en installeren van alle software componenten.

Je helpt mee met de nodige voorbereidingswerkzaamheden qua voorstelling van de juiste players en software per project. Je gaat mee ‘in the field’ en installeert deze players en software vlekkeloos. Dankzij je streven naar kwaliteit zorg je voor een perfecte aansluiting van de hardware met de door BrightBoard gebruikte software. Daarnaast geef je de aan de klanten en interne medewerkers de nodige opleidingen over players en software.

Je bent mee met de laatste trends en ontwikkelingen (Research & Development) rond software toepassingen.

Je neemt the lead wat betreft het opvolgen van nieuwe players, software technologieën en trends. Je beheerst deze materie, communiceert met bestaande en nieuwe technologie partners. Je toont de nodige leergieringheid en interesse in nieuwe producten, mogelijkheden en markten. Periodiek stel je innovatieve toepassingen voor aan het management.

Je beheert de interne ICT infrastructuur 

Naast het beheren van onze interne platformen zoals Sharepoint, Afas, Teams,…, stuur jij ook al onze ICT partners aan om zo tot de beste meest efficiënte oplossingen te komen.

Profiel

Voordelen

BrightBoard biedt jou een learning environment! Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit!

Wij bieden onze ICT LED Specialist een zeer aantrekkelijk salaris, een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers. Ga je mee in ons spannende verhaal?

Stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar:

Vacature

Assistent Project Manager

FUNCTIEBESCHRIJVING

In deze afwisselende en uitdagende baan is geen dag hetzelfde. Je vormt samen met de projectleider een hecht team. Je werkt in teamverband en zelfstandig aan mooie en uitdagende projecten. Naast het aansturen en opvolgen van diverse projecten ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze monteurs in de werkplaats. Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, dat doe je ook voor het team van BrightBoard. Kortom: dit is een uiterst dynamische en uitdagende functie waarin je je nooit zult vervelen!

Een kort overzicht:

Je volgt alle projecten van A tot Z op:

Tijdens een installatie bent u verantwoordelijk voor:

Profiel

Je bent een gezellige, zeer communicatief persoon en je bent in staat om zowel op operationeel als administratief niveau goed het overzicht te bewaren. Je houdt van een goede uitdaging, kunt goed zelfstandig werken en bent oplossingsgericht en proactief! Je hebt reeds enige werkervaring en voldoet aan volgende criteria.

Voordelen

BrightBoard biedt je een stimulerende leeromgeving! Je komt te werken in een frisse en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit. Wij bieden onze Assistant Project Manager een zeer aantrekkelijk salaris en een afwisselende baan met veel mogelijkheden, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

“Succesvolle mensen doen wat nodig is om de klus te klaren. “

Dat is precies de houding en het enthousiasme die wij zoeken. 
Wat denk jij? Ga je mee in ons spannende verhaal?

Stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar:

Vacature

Buitenlandse evenementenoperator

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je staat in voor de opbouw van onze producten tijdens evenementen in binnen- en (vooral) buitenland.

Barcelona, Miami, Parijs, Doha en Mexico City… zijn enkele plaatsen waar BrightBoard op tijdelijke basis LED-oplossingen levert en installeert. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, zorgt voor een perfecte installatie van onze producten en bedient ze tijdens het evenement.

‍Je bent verantwoordelijk voor de juiste programmering en content tijdens evenementen. Samen met de klant zorg je ervoor dat de juiste content op het juiste moment wordt afgespeeld. Je zorgt ervoor dat onze verhuurproducten in optimale conditie zijn en dat onze LED-oplossing er tijdens deze evenementen vlekkeloos uitziet. Indien nodig voer je lokale reparaties uit. Tijdens rustigere periodes kan je ingezet worden voor het algemene onderhoud van onze producten.

PROFIEL

VOORDELEN

BrightBoard biedt je een stimulerende leeromgeving aan! Je komt te werken in een frisse en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit!

Wij bieden onze Foreign Event Operator een zeer aantrekkelijk salaris en een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor succesvolle en ambitieuze collega’s.

Interesse? Stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar:

VACATURE

Inside Sales / Telesales

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de brandstof voor onze verkoopmotor!

Samen met je collega’s genereer je kwalitatieve afspraken voor onze vertegenwoordigers. Je bouwt voort op bestaande relaties en kunt altijd doorverwijzen naar een eerder contact. Je belt dus geen ‘koude’, maar ‘lauwe’ leads. Daarnaast help je bestaande klanten. Je analyseert klantbehoeften en verwijst klanten door naar de juiste collega of dienst.

Je onderhoudt nauwe klantrelaties. Met je vlotte commerciële aanpak beveel je klanten graag onze nieuwste innovaties aan. Dit alles gaat gepaard met een correcte administratie, opvolging en het vergemakkelijken van de organisatorische taken van onze vertegenwoordigers.

PROFIEL

VOORDELEN

Je komt terecht in een frisse, ambitieuze en snelgroeiende organisatie in Vlaams-Brabant. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris met tal van voordelen.

Interesse? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar:

VACATURE

BrightBoard LED Technieker

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je bent verantwoordelijk voor de perfecte installatie van onze LED-oplossingen en helpt bij het creëren van dat wow-gevoel voor onze klanten.

Je helpt met de nodige voorbereidingen om elk project te beheren. Je werkt op het terrein en helpt bij de installatie van de verschillende projecten. Omdat je kwaliteitsgericht bent, zorg je voor een perfecte aansluiting tussen de hardware en de software die BrightBoard gebruikt. Je traint onze klanten om hen te helpen de perfecte installatie en het bijbehorende wow-gevoel te behouden.

PROFIEL

VOORDELEN

BrightBoard biedt je een stimulerende leeromgeving! Je komt te werken in een frisse en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit! Je krijgt een zeer aantrekkelijk salaris, een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor succesvolle en ambitieuze medewerkers.

Interesse? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar:

VACATURE STAGIAIR(E)

BrightBoard Intern Marketing/Sales/Content Creator

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je takenpakket is divers en je krijgt de kans om je vaardigheden op het gebied van planning, structuur en zelfstandig werken te ontwikkelen. Enkele van de taken waaraan je zult werken:

PROFIEL

Interesse? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: