Window LED scherm

Een window ledscherm is de ideale manier van dynamisch adverteren bij een hoog passage langs jouw zaak. Je hoeft bovendien geen structurele veranderingen door te voeren aan jouw gebouw.

 

Een LED scherm
achter het raam

Geen structurele aanpassingen aan jouw voorgevel, maar toch een maximale visibiliteit dankzij een ledscherm achter het raam. 
Je krijgt bovendien de kans om passanten te overtuigen binnen
te komen en je kunt bezoekers vooraf beter informeren. 

Het is mogelijk om meerdere ledschermen achter diverse raampartijen te installeren waarop jouw boodschappen
synchroon afspelen.

Gepersonaliseerde achterzijde van een window ledscherm

Een ledscherm achter een raam kunnen we aan de achterzijde afwerken met een gepersonaliseerde print, volledig in de stijl van jouw zaak. Hierdoor wordt het ledscherm esthetisch en professioneel geïntegreerd.

Specificaties LED
scherm achter het raam

Modulair ontwerp

Constructie in functie van ruimte achter het raam

Gebruiksvriendelijke software

Helderheidssensor

High Brightness LED scherm

Geen bouwvergunning nodig

De installatie van een ledscherm
achter het raam

Net als onze ledschermen voor buiten kiezen we ook bij een ledscherm achter het raam voor high brightness ledschermen. Want ongeacht de weersomstandigheden en dan voornamelijk de intensiteit van het zonlicht, moeten de boodschappen steeds maximaal leesbaar blijven. 

De installatie daarentegen vergt een andere aanpak. We dienen rekening te houden met de beschikbare ruimte achter het raam maar willen daarbij wel het beschikbare oppervlak maximaal benutten. Onze ingenieur komt vooraf langs en zal een nauwkeurig ontwerp opmaken waarin we bovendien nog eens rekening houden met een stijlvolle afwerking langs de achterzijde van het ledscherm.

Testimonial Colora

Een multifunctioneel AdScreen op een customized verplaatsbare
sokkel die volledig in stijl van de klant afgewerkt werd. Een window ledscherm kan dienen voor in store gebruik, achter het raam geplaatst worden of ingezet worden op beurzen.

Realisaties

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.