Indoor LED schermen

Indoor LED schermen worden niet enkel gebruikt als eye-catcher in de winkel- of bedrijfsruimte maar geven jou ook de kans om meer en beter te informeren over jouw producten of diensten.

Aandacht trekken
en extra informeren met indoor LED schermen

Met bewegende en attractieve beelden in hoge resolutie op ledschermen in jouw zaak trek je de aandacht van je bezoekers.

Bezoekers gaan bovendien ook meer consumeren en een hoger budget uitgeven wanneer ze beter worden geïnformeerd over de beschikbare diensten en het productengamma.

Vaste en mobiele
indoor LED schermen

Kies voor een stand alone, een truss systee, een vaste kader als constructie of een mobiele constructie. Het grote voordeel van een mobiele constructie is dat je zelf de ledschermen voor binnen makkelijk kan verplaatsen. 

Ben je op zoek naar een creatiever concept dan bekijkt onze ingenieur graag alle mogelijkheden met jou.

Specificaties
Indoor ledschermen

High-definition LED scherm

Makkelijk onderhoud

Modulair systeem

Tijd- en programmatie schema's

Gebruiksvriendelijke software

Geen bouwvergunning nodig

De grote verschillen
met een outdoor scherm

Voor onze ledschermen binnen kiezen we vaker voor een kleinere pixelpitch omdat passanten of bezoekers vaak korter bij het ledscherm staan. Hoe kleiner de pixelpitch, met andere woorden hoe kleiner de afstand tussen de led’s, hoe hoger de resolutie.  

Op deze manier zie je ook van dichtbij het beeld mooi en scherp. De indoor ledschermen hebben ook een lagere lichtsterkte, ook wel brightness genoemd, omdat de schermen niet onderhevig zijn aan weersomstandigheden. Dit resulteert dan ook opnieuw in een langere levensduur.

Odette Lunettes

Aandacht trekken, indruk maken en klanten teasen. Dat doet Odette Lunettes, van founder Eline De Munck, niet enkel met hun fashion
eyewear maar ook met aantrekkelijke reclame. Promovideo’s en commercial die 100% aandacht verdienen én een geschikte platform.

Realisaties

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.