Een LED scherm aan
jouw bedrijf of winkel

Een ledtotem  of een ledschermaan jouw bedrijf is is de perfecte manier om naar een brede doelgroep te communiceren. Ze zijn een innovatieve en dynamische oplossingen voor visuele communicatie. Informatie, reclame, digital signage en entertainment kunnen op een effeciteve wijze worden gepresenteerd.

LED Totem van BrightBoard voor UZ Leuven

Specificaties
LED totems

Enkelzijdig of dubbelzijdig

Vaste paal- of totemconstructie

Personaliseerbare totem

Gebruiksvriendelijke software

Helderheidssensor

Tijd- en programmatie schema's

Een BrightBoard ledtotem aan jouw bedrijf net als SKODA Ceulemans

Een paalconstructie
of een uitgeklede totem

Een ledscherm aan jouw bedrijf? Dan kun je kiezen voor een eenvoudige paalconstructie of een volledig uitgeklede en gepersonaliseerde totem die naadloos aansluit bij jouw huisstijl.

De constructie van onze ledtotems worden steeds op maat gemaakt, hierdoor is het perfect mogelijk om deze te voorzien van jouw logo, bedrijfskleuren of extra informatie.

Opvallende en attractieve LED totems voor passanten

Dankzij een LED totem aan jouw bedrijf gaan boodschappen vanop een verre afstand meteen opvallen voor alle passanten. Onze eigen designers ontwerpen zowel de enkelzijdige als de dubbelzijdige ledtotems smal en compact, een esthetisch stukje vakmanschap. 

Onze LED schermen bevatten een lichtsensor waardoor de helderheid van het scherm steeds optimaal is, ongeacht de weersomstandigheden.

Een BrightBoard ledtotem aan jouw bedrijf net als Floralux
Een BrightBoard ledtotem aan jouw bedrijf net als SKODA Ceulemans

Wij ontzorgen jou
van A tot Z

Niet enkel het LED scherm en de afwerking van de constructie zijn van de hoogste kwaliteit, ook installatie voeren we tot in detail perfect uit. 

Onze BrightBoard ingenieur komt vooraf ter plaatse om de juiste inschatting te kunnen maken. Enerzijds om de ideale plaats van de totem te bepalen en anderzijds om de benodigde handelingen tijdens de installatie in kaart te brengen. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over de voorbereidende werken, deze nemen wij voor onze rekening. 

Na de installatie van de LED totem geven onze experts een uitgebreide opleiding zodat je het scherm meteen kunt gebruiken.

Testimonial KAA Gent

Dynamische en duidelijke communicatie is niet alleen belangrijk rond het speelveld in het stadion, maar dit is ook het geval buiten het stadion. Informerende boodschappen, komende evenementen, clubinformatie en adverteer mogelijkheden.

Oplossing: een BrightBoard Outdoor AdScreen Totem P6 van 8,29m²

Realisaties

Onze partners

Vraag een offerte

Trek de aandacht met attractieve en dynamische boodschappen. Genereer meer merkbekendheid en meer omzet.